Factsheet

Developer:
SloQ
Based in Berlicum, Nederland

Founding date:
21 Januari, 2019

Website:
https://SloQ.nl

Press / Business contact:
Soraya@SloQ.nl

Social:
twitter.com/SloQ_nl
facebook.com/SloQapp
instagram.com/SloQ_app/

Releases:

Address:
Zandstraat 30,5258TW Berlicum
Noord-Brabant, Nederland

Phone:
+31 6 14161230

Omschrijving

Het ondernemersvriendelijke platform om lokale consumenten te bereiken. Dat is SloQ, opgezet om horecaondernemers te helpen de rustige momenten op te vullen, speciale producten aan te prijzen en voedselverspilling te verminderen. Door het aanbieden van een platform, in de vorm van de SloQ app, waar horecaondernemers adhoc deals met een korte looptijd op kunnen plaatsen. Dat kunnen kortingdeals en/of cadeaudeals zijn. Met die deals bereiken ze de consumenten in de buurt en triggeren ze hen om juist op dat moment hun horecagelegenheid te bezoeken. Dit alles met als uitgangspunt dat het een ondernemersvriendelijk platform is. De app biedt een overzicht van aangesloten horecazaken. Een horecaondernemer kan een deal in de app plaatsen welke 60 tot 180 minuten zichtbaar blijft. Wanneer de consument in de buurt is van de desbetreffende horecagelegenheid dan ziet hij deze deal in de app (of ontvangt een pushbericht). De deal is direct te activeren en te verzilveren. Er zijn geen vouchers nodig, de consument rekent direct af bij de horecaonderneming. De geactiveerde deal is geldig voor de consument én zijn gezelschap.

Missie en Visie

Missie

SloQ wil in de grote steden in Nederland bekend staan als dé connectie tussen horecagelegenheden en consumenten. We willen herkend worden als een hulpmiddel voor enerzijds de horecaondernemers die op een ondernemersvriendelijke wijze de lokale consumenten direct kunnen bereiken en anderzijds voor de consumenten een overzicht met een gevarieerd aanbod van direct te verzilveren deals bij horecagelegenheden. SloQ is een stijlvol, eenvoudig te gebruiken, ondernemers- en klantvriendelijk platform.

Visie

Om de rustige momenten op te kunnen vullen, producten aan te prijzen en voedselverspilling te voorkomen bieden wij een hulpmiddel aan horecaondernemers om de consumenten in de buurt direct te bereiken. Korting geven krijgt met de huidige kortingsplatforms een negatieve lading voor vooral de ondernemers. Veel ondernemers zien het als iets schadelijks voor hun imago of zijn bang de verkeerde klanten aan te trekken. Er zijn informatieve platforms waar klanten op dit moment gebruik van kunnen maken en er zijn kortingsplatforms waar je (ruim) van tevoren als klant op moet kijken om te zien waar je de beste deal scoort. Wij vinden dat dit anders kan, SloQ is een compleet andere manier van traffic creëren. Het is een vernieuwde opzet van vraag en aanbod bij elkaar brengen. Horecaondernemers die hun onderneming aan klanten willen introduceren en dan vooral op de rustige momenten van de dag actief klanten willen kunnen benaderen. Voor de klanten wordt het eenvoudiger om te kiezen uit het gevarieerde aanbod van horecagelegenheden in de buurt. De kortingdeal en de cadeaudeal zijn daarbij een mooi hulpmiddel zodat ondernemers de klanten die in de buurt zijn kunnen triggeren en de klanten sneller voor een horecagelegenheid kunnen kiezen, ontdekken, variëren en direct voordeel krijgen.


Videos

SloQ commercial YouTube

SloQ app store video iPhone YouTube


Afbeeldingen

download alle screenshots & foto's als .zip (214MB)
Screenshot3.png
F6A5582-crop2.png
F6A5462-crop1.png
Screenshot2.png
device-2019-01-15-130901.png
device-2019-01-15-130853.png
F6A5462.png
F6A5513-crop1.png
F6A5558-crop1.png
device-2019-01-15-131050.png
barman-no-bg-a3formaat.png
F6A5488.png
Screenshot4.png
F6A5462-crop2.png
Screenshot1.png
F6A5537.png
device-2019-01-15-131022.png

There are far more images available for SloQ, but these are the ones we felt would be most useful to you. If you have specific requests, please do contact us!


download logo bestanden als .zip (733KB)
logo
logo

Persbericht SloQ ondernemersvriendelijk platform
PDF bestand https://sloq.nl/presskit/persbericht-SloQ-ondernemersvriendelijk-platform.pdf.

Persbericht SloQ - Carnavalslied
PDF bestand https://sloq.nl/presskit/we-nemen-een-SloQ.pdf.

SloQ Carnavalsnummer "We nemen een SloQ"
WAV media bestand https://sloq.nl/presskit/SloQ-master-vocaal.wav.

App Store
download link https://itunes.apple.com/nl/app/sloq/id1446422940.

Google Play
download link https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sloq.app.

App Download Link
Link verwijst naar Android / iOS download of SloQ website gebaseerd op apparaat https://appurl.io/jrbyzs7m.

Scrumble
Ontwikkelaar van applicatie https://www.scrumble.nl/.


Team

Soraya Roosen
Wanneer ik in Den Bosch wat wil gaan drinken zit ik met de vraag, waar zullen we dat gaan doen? Er is veel keuze en zelfs als geboren en getogen Bosschenaar ken ik niet alle leuke plekjes. Wat me vaak opvalt bij mezelf, en nadat ik het rondgevraagd heb ben ik blijkbaar niet de enige, is dat ik een gewoontedier ben. Ik ben snel geneigd om ergens heen te gaan waar ik al eens eerder ben geweest. Dat is zonde en hoeft ook niet persé van mij. Wat ik nodig heb is een klein zetje om eens ergens anders heen te gaan. Als ik zie dat bij een café om de hoek 50% korting op de cocktails wordt gegeven of bij het lunchcafé in een straatje verder je een Bossche Bol bij je koffie krijgt dan ga ik daar naar toe. Voordeel krijgen en nieuwe drinkgelegenheden ontdekken. Dat is de reden dat ik SloQ heb bedacht. Doordat ik al jaren geleden als zelfstandig ondernemer ben begonnen zie ik ook het belang in van de rol die de horecaondernemer speelt binnen een platform. Hoe belangrijk het is om ook naar zijn/haar wensen te luisteren en juist een ondernemersvriendelijk platform voor deals op te zetten. Favoriete SloQ: Cocktail

Philippe Roosen
In mijn werk als vormgever en webdesigner ben ik altijd al bezig met vernieuwingen en creatieve uitdagingen. De horeca is een leuke sector die mij zakelijk en persoonlijk aanspreekt. Ik ga zelf ook regelmatig met vrienden ergens wat drinken. Ik ben zelf meer een bezoeker van vooral vaste plekken en SloQ is een mooie manier om andere plekken in Den Bosch te willen gaan bezoeken. Ook ga ik weleens naar andere steden waar ik de weg niet ken en dan zou SloQ een handige app zijn. Favoriete SloQ: Pils

Contact

Soraya Roosen
soraya@SloQ.nl

Philippe Roosen
philippe@SloQ.nl